januari 2016

Pierre Heunen Culinair

Pierre's Cusine Culinair is een familie bedrijf geheel in de traditie van de oprichter en grondlegger Harry Heunen. Deze vestigde zich in 1946 als ambachtelijke slager te Sittard Holland met als doel artisanale producten te produceren bestemd voor de voeding sector. In de loop der tijd is het oorspronkelijke vleesverwerkende bedrijf uitgegroeid tot een gedegen onderneming met een uitgekiend assortiment aan culinaire producten en diensten.

Tensoftware

Op deze site geven wij u een indruk van onze dienstverlening. Wij richten ons speciaal op het Midden- en Kleinbedrijf.

Waarom?

Omdat wij vinden dat onze 'grote broers' deze groep ondernemers onterecht links laten liggen. Zij gaan er bij voorbaat vanuit dat het MKB maar moet werken met standaardsoftware, standaardcomputers en dat het MKB niet geïnteresseerd is in technologische vernieuwingen. De zogenoemde 'Solutions' passen volgens hun niet binnen het automatiseringsbudget van het MKB. We zeggen dit misschien wel wat cru, maar zo zien wij het.

Lucas Lindeboom Fonds

Het Lucas Lindeboomfonds, officieel “Stichting Lucas Lindeboomfonds” bestaat sinds februari 1984 en is destijds opgericht door de Vereniging Bennekom om vanuit de solidariteitsgedachte elkaar in geval van financiële en sociale problemen te kunnen helpen met een renteloze lening of een gift.

Het doel van het Fonds is vastgelegd in statuten en is er op gericht financiële hulp te verlenen aan deelnemers die door financiële omstandigheden in sociale moeilijkheden raken of zijn geraakt, voor zover niet op andere wijze in die hulpverlening kan worden voorzien.

Wat zet ik in een offerteaanvraag

Wij zien in een offerteaanvraag onder andere graag de volgende onderwerpen te vinden:

Ik begin voor mezelf en heb nog geen huistijl of logo, kunnen jullie dit ook ontwerpen?

Ja dat kan. Wij doen dit samen met grafische ontwerpers. Wij hebben al verschillende huistijlen en logo's ontworpen compleet met briefpapier, visitekaartjes, e.d.

Ik wil een eenvoudige website met 1 of 2 pagina's kan dat?

Jazeker! We laten dan het CMS achterwege. Voorwaarde is wel dat de website nauwelijks onderhoud nodig heeft. Bijvoorbeeld 1 keer per jaar.

Kan ik ook bij jullie terecht voor support?

Ja! Komt u ergens niet uit of wilt u meer informatie? Hebt u een vraag over het gebruik van ons systeem of misschien wilt u wel meer weten over sociale media. Parkstad WebDesign staat altijd voor u klaar en kan alles helder en eenvoudig uitleggen. Neem gerust contact met ons op.

Waarom is het belangrijk om regelmatig een back-up van mijn website te maken?

Soms gaan er weleens dingen mis. Bestanden worden overschreven of uw website raakt besmet met een virus of wordt gehackt. In dat geval is het belangrijk om een back-up van uw website te hebben. Mocht er iets gebeuren met een betrouwbaar back-up systeem, wordt de meest recente back-up eenvoudig teruggezet.

Vallen aanpassingen van de content ook in het onderhoudscontract?

Nee. In principe niet. Sporadische een kleine aanpassing kunnen wij wel doen. Voor grotere content aanpassingen kan dit wel met via een uurtarief verrekend worden.

Jullie hebben het over een onderhoudscontract? Waarom moet ik mijn site onderhouden?

Het kan zijn dat u uw teksten of foto’s aan wilt passen of een pagina wilt toevoegen aan de website, maar waarom zou u onderhoud verrichten als er geen wijzigingen zijn?

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel zoekmachine-optimalisatie. SEO zorgt ervoor dat uw website beter gevonden wordt. Dit wordt onder andere gedaan door middel van het kiezen van de juiste zoekwoorden en meta descriptions.

Is mijn site straks goed vindbaar in Google?

Het is natuurlijk belangrijk dat u goed gevonden wordt via de zoekmachines (Google e.d.). Eén van onze producten is de SEO module. Bij het afnemen van deze module verzorgen wij ook de vindbaarheid van jouw website. Zodra de content aan de website is toegevoegd wordt zoekmachine-optimalisatie (SEO) toegepast.

Krijg ik een eigen domeinnaam en e-mail?

Ja. Uw website zetten we op uw eigen domeinnaam. Wij registreren deze voor u. Zo krijgt je website een professionele uitstraling. Ook krijgt uw website een e-mail adres onder uw eigen domeinnaam.
Hebt u al een domeinnaam? Dan regelen wij de verhuizing van deze naam voor u. U kunt uw e-mail ophalen met bijvoorbeeld Outlook, maar dit kan ook via Webmail.

Verzorgen jullie ook de teksten en afbeeldingen voor mijn website?

Indien nodig kunnen wij de volledige inhoud van uw website verzorgen. Ook is het mogelijk om zelf de teksten en afbeeldingen aan te leveren om ze vervolgens door ons te laten corrigeren c.q. te verbeteren.

Wat moet ik zelf regelen?

U geeft uw wensen voor het ontwerp aan ons door. Daarnaast levet u de teksten en afbeeldingen aan. In overleg ontwikkelen we een website die volledig naar uw wens is.

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

Afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp kan uw website binnen enkele weken klaar en online zijn. Natuurlijk duurt het iets langer als u niet weet hoe het uiteindelijke ontwerp er uit moet gaan zien, maar het gaat er natuurlijk om dat u tevreden bent met de website.

Hoe maak ik mijn website bekend?

Naast mond op mond reclame zijn er vele manieren om uw site bekendheid te geven. Wij proberen een website zodanig op te bouwen dat deze in bekende zoekmachines als Google zo hoog mogelijk tevoorschijn komt. Tevens kunnen wij u tegen een goede prijs visitekaartjes en briefpapier aanbieden.

Virthualitie

Op deze site kunt u kennismaken met Nel en haar Flatcoats, haar fokplannen de behaalde resultaten op de show en in de wedstrijden. Kortom het wel en wee over zichzelf en de honden Juul en Cato. Het doel van haar kennel is om af en toe een nestje te fokken puur uit liefhebberij en om zelf regelmatig een pup te kunnen houden uit haar eigen lijn. Verder kunt u wat beter kennis maken met de honden, en de pups die hier geboren zijn Ook kunt u wat lezen over het ras, het werken met de Flatcoat.

D'Jessy op het strand

Voor een van onze klanten hebben we een korte video samengesteld. Dit is slechts een klein voorbeeld om te laten zien wat er mogelijk is.

Voorbeeld

Omdat onze oude website behoorlijk verouderd was, vonden wij dat we nodig aan vernieuwing toe waren. We zijn op zoek gegaan naar een lokale levernacier en zijn zodoende bij Parkstad WebDesign terecht gekomen. Na de eerste verkennende gesprekken hadden we besloten met hen verder te gaan. Het is een klein, maar no nonsense bedrijf. Men draait niet om de hete brij heen en er zijn ook geen kleine lettertjes. Ze zijn ook niet te beroerd om iets extra te doen, ook al was dit niet van te voren afgesproken. Wij zijn in ieder geval zeer tevreden met de geleverde service.

Wat vind u van ons?

47% (15 stemmen)
Super
38% (12 stemmen)
Goed
13% (4 stemmen)
Normaal
3% (1 stem)
Kan beter
Totaal aantal stemmen: 32