februari 2016

Ten Software Development

Op deze site geven wij u een indruk van onze dienstverlening. Wij richten ons speciaal op het Midden- en Kleinbedrijf.

Waarom?

Omdat wij vinden dat onze 'grote broers' deze groep ondernemers onterecht links laten liggen. Zij gaan er bij voorbaat vanuit dat het MKB maar moet werken met standaardsoftware, standaardcomputers en dat het MKB niet geïnteresseerd is in technologische vernieuwingen. De zogenoemde 'Solutions' passen volgens hun niet binnen het automatiseringsbudget van het MKB. We zeggen dit misschien wel wat cru, maar zo zien wij het.

Joy & Passion

Enige tijd geleden hebben we besloten om een nestje honden te fokken. Hier hoort uiteraard ook een website bij. Wij hebben voornamelijk gekeken naar een moderne website die zowel een professionele als speelse uitstraling had. Ik moet zeggen dat dit allemaal goed gelukt is en we krijgen een heleboel complimentjes over onze website.

Photoshop

[clear type="div"] [col width="2-3"]

Wil u uw foto professioneel bewerkt hebben
De mogelijkheden met Photoshop zijn oneindig. Hier onder een kleine opsomming van de mogelijkheden

Cartoon tekening

[clear type="div"] [col width="2-3"]

Wij maken één tekenversie van uw foto.
Wij maken een exactie kopie van uw foto, er worden geen andere poses of gezichtsuitdrukkingen gemaakt.

Professionele banners

[clear type="div"] [col width="2-3"]

Wij kunnen voor u een hoge kwaliteit banner ontwerpen

Wat wij kunnen leveren:

 • Web Header 
 • Google Plus Cover
 • Twitter Cover
 • Youtube header
 • Facebook Cover

Zaken die wij nodig hebben om te kunnen beginnen: 

Illustraties huisdieren

[clear type="div"] [col width="2-3"]

Hebt u ook altijd een tekening van uw huisdier willen hebben.

Vector tracing

[clear type="div"] [col width="2-3"]

Met een vector afbeelding kan uw logo of ontwerp vergroot of verkleind worden tot elke formaat, zonder dat er scherpte en kwaliteit verloren gaat.

Dit houd in dat u het bestand tot elk formaat kan omzetten zodat het gebruikt kan worden op Bedrijskaarten, Flyers, Posters, e.d.

Dit bestand kunt u in de toekomst naar elke willekeurig ontwerper sturen voor verdere aanpassingen.

[/col] [col width="1-3" last="1"]

social media covers

Wij ontwerpen één Facebook cover image voor uw bedrijfje of persoonlijke pagina. Het mag ook een ander social media platform cover, header of banner zijn.

Kleurgebruik van website

Het kleurgebruik van een website of logo zijn allesbepalend voor een organisatie en spelen hierdoor ook een erg belangrijke rol bij de uitstraling van je huisstijl. Het bepaald de sfeer van een website en is dus een belangrijk aspect voor bezoekers of ze willen blijven of niet. Het gebruik van kleur in het logo bepaald de uitstraling en het imago van een organisatie dat zij willen overbrengen naar de consument. Vloekende kleuren kunnen afkeurend werken wat een negatief effect zal hebben op de klandizie.

Uw eigen huisstijl

Niemand weet echt de exacte definitie van een huisstijl waardoor er vanalles over gezegd wordt. Om een betere kennis erover te krijgen zullen we er dieper op in gaan.
Een huisstijl van een bedrijf omvat vele soorten dingen die allemaal op elkaar afgestemd moeten zijn zodat u hiermee het imago dat u voor ogen had voor uw bedrijf kunt realiseren.

Ontwerp een logo

Een logo verteld veel over een bedrijf het is dan ook vaak het eerste wat opvalt wat blijft hangen. Wanneer alleen een logo zichtbaar is zonder een naam eronder wordt vaak wel direct de link gelegd naar de naam van het bedrijf. Het is dus een essentieel deel van uw manier van marketing. Wanneer het gaat om het ontwerp van een logo zijn hier weer veel verschillende soorten onder te vinden die hieronder verder vermeld staan om zo een betere kijk hierin te krijgen.

Responsive webdesign

Wat is responsive webdesign?

‘Responsive’ betekent vrij vertaald ‘reactief’, maar waar reageert zo’n reactieve website nu eigenlijk op? Of je een responsive website nu bekijkt op een pc, tablet of smartphone; de website anticipeert op het type apparaat en met name het schermformaat waarmee je de site bezoekt.

Professional webhosting

Stel: u wilt een website opzetten. Een van de eerste zaken die u moet regelen is het registreren van een domeinnaam. Het is tenslotte wel zo prettig als uw website een makkelijk vindbaar adres heeft op internet. Vervolgens dient de site te worden vormgegeven. U gaat op zoek naar een webdesigner die een site-ontwerp kan maken dat precies aan uw wensen voldoet.

Intensieve support

Als wij het beheer van email adressen moeten uitvoeren, backup van database en bestanden, CMS systeem up to date houden, uitbreiden CMS systeem en foutopsporing (incl herstellen), foto's bewerken (met profesioneel foto bewerkings software)

99,95 €

Uitgebreide support

beheer van email adressen, backup database en bestanden, CMS systeem up to date houden, uitbreiden CMS systeem en foutopsporing (incl herstellen)

49,95 €

Standaard support

beheer van email adressen, backup database en bestanden, CMS systeem up to date houden

24,95 €

Minimale support

beheer van email adressen, backup database en bestanden

12,95 €

Ad hoc support

alle benodigde werkzaamheden om de website te herstellen e.d.

49,95 €

Webhosting geavanceerd

Bent u al meer ervaren op het internet en gaat u meer dingen doen zoals bijv hele foto albums en of eigen databases maken dan is het Geavanceerd pakket een goede optie

9,95 €

Webhosting basis

Heeft u al iets meer ervaring en gaat u langzamerhand toch meer dingen doen, zoals bijv. foto's toevoegen en zelf uw teksten aanpassen d.m.v. een CMS systeem, dan is het Basis pakket wellicht een betere optie.

5,95 €

Webhosting beginner

Bent u nieuw op het internet en wilt u slechts een eenvoudige website hebben met niet te veel poespas, dan is het beginner pakket een goede optie voor u.

3,95 €

Contact formulier

1 + 3 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.

Enquête (onderzoek)

Een enquête of bevraging is een manier van onderzoek doen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een vragenlijst, die aan meerdere personen wordt voorgelegd. Deze personen kunnen de hele doelgroep vormen, of zijn gehaald uit een representatieve steekproef. Het onderzoek kan gaan om zowel feiten als meningen (zoals bij een opiniepeiling). De uitslag van een enquête kan op zichzelf gehouden worden, maar dient meestal ter ondersteuning van andere gegevens.

Google Analytics

Google Analytics is een dienst van Google om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om de beheerder van de website een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves. Aan de hand van deze informatie kan een webmaster eventuele reclamecampagnes of zelfs delen van de website aanpassen aan het gedrag van de bezoeker.

Search Engine Optimization

Zoekmachineoptimalisatie (Engels: search engine optimization of SEO) is een onderdeel van zoekmachinemarketing en kan worden gedefinieerd als het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden, trefwoordcombinatie(s) casu quo zoekterm(en).

Event planning

Dit wordt voornamelijk gebruik in het verenigingsleven. Hierop kunt u laten wanneer bepaalde evenementen zijn. Denkt u aan datums voor wedstrijden, vergaderingen, feestjes e.d.

Social media

 • Hebt u een eigen Facebook, Hyves, Twitter, etc. pagina dan kunnen we op uw website een link zetten naar de betreffende pagina.
 • Ook kunt u berichten van uw eigen website laten zetten op de Facebook, Hyves, Twitter, etc. pagina's van ue website bezoekers. Ze hoeven dan slechts het betreffende ikoontje aan te klikken en men kan het bericht plaatsen.

Meertalig

Indien u internationaal wilt gaan is het ook mogelijk om pagina's in elke gewenste taal zichtbaar te maken. U dient echter wel de tekst zelf te vertalen, aangezien er nog geen automatsiche vertaal prrogrammas zijn die alles correct vertalen.

Boek module's

Het boek is een van de meest gebruikte manieren om informatie vast te leggen in de vorm van schrift en afbeeldingen en om deze informatie weer te geven, op te slaan en te verspreiden.

Bij boekmodules moet u denken aan de indeling (index) van een boek. Bijvoorbeeld een serie van boeken van eenzelfde schrijver, welke onderverdeeld zijn in verschillende hoofdstukken welke op hun beurt zijn onderverdeeld in secties, etc.

Webfeed

Een webfeed is een alternatieve, versimpelde weergave van online inhoud. Het is de meest gebruikte vorm van websyndicatie.

Gastenboek

Een gastenboek is een systeem dat bezoekers van een website toe laat een publiekelijk bericht achter te laten.

De drempel om in een gastenboek een bericht te plaatsen is laag, omdat de bezoeker doorgaans zich niet hoeft te registreren. Het is een manier om snel een bericht achter te laten, geadresseerd aan de beheerder van de website. Het gastenboek is vaak een plaats waar bezoekers feedback geven over de website.

Fotoalbum

Een fotoalbum is een plaats waar foto's kunnen worden opgeslagen in papieren of digitale vorm.

Virtueel album

Op het internet is het mogelijk een online fotoalbum te creëren, een virtueel fotoalbum waar gebruikers hun foto’s kunnen uploaden en deze dan delen met vrienden en familie.

Internetforum

Een internet- of discussieforum, meestal gewoon forum (meervoud: forums of fora) is een online discussieruimte tussen verschillende gebruikers. Deze gebruikers plaatsen langere berichten en kunnen 'asynchroon' met elkaar overleggen; de bijdrages worden gearchiveerd en de discussie kan over een langere periode verdergaan.

Weblog

Een weblog of blog is een persoonlijk dagboek op een website dat regelmatig, soms meermalen per dag, wordt bijgehouden. Meestal gaat het om teksten die in omgekeerd chronologische volgorde verschijnen. De auteur, ook blogger genoemd, biedt in feite een logboek van informatie die hij wil meedelen aan zijn publiek, de bezoekers van zijn weblog. Meestal gaat het om tekst, maar soms ook foto's (een fotoblog), video (vlog) of audio (podcast).

Web formulieren

Gebruik van HTML-formulieren

HTML-formulieren zijn bedoeld om de gebruiker informatie te laten invullen en op te laten sturen naar de een URL op een webserver. Daar staat dan een bestand dat de opgestuurde gegevens verwerkt. Het kan ook dienstdoen voor interactiviteit in een webpagina, zonder dat er iets verstuurd wordt, met behulp van HTML-scripting. Hoe die verwerking precies plaats vindt, is variabel. Er zijn verschillende mogelijkheden. Enkele toepassingen zijn:

Onderhoud van een website

 

Website onderhoud zou simpel moeten zijn, maar in de praktijk lopen veel bedrijven tegen problemen aan. u hebt een kleine wijziging, maar weet niet hoe u deze op de website krijgt. of u hebt er simpelweg geen tijd voor.

Wij kunnen u helpen bij het onderhouden van uw website, door controles/updates op uw website uit te voeren of we kunnen wijzigingen snel en efficiënt uitvoeren. Daarbij kunt u denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten/afbeeldingen/formulieren, een nieuwe layout, zoekmachine optimalisatie of advies over Internet Marketing.

Joy & Passion

Op deze site kunt u kennismaken met Angelique. de Flatcoats en haar fokplan van haar eerste nestje. Tevens kunt u wat beter kennis maken met de honden. Ook kunt u wat lezen over het ras, het werken met de Flatcoat en enkele opvoedkundige tips. Mocht u nog meer informatie willen over het ras, of over het werken met de Flatcoated Retriever dan kunt u altijd met haar contact opnemen.

Flatcoated Retriever Club

De Flatcoated Retriever Club is een landelijke, door de Raad van Beheer erkende, rasvereniging, opgericht 2 september 1972, die de belangen behartigt van de Flatcoated Retriever in Nederland.

Zij stelt zich ten doel om dit apporterende jachthondenras op een verantwoorde wijze in stand te houden en waar mogelijk te verbeteren.

Nobi NTH

Website versie 2019

Het bedrijf NOBI Technical Hoses B.V. – NTH – is een synoniem voor service, kwaliteit en noviteit. NOBI is een jong en dynamisch bedrijf, ontstaan vanuit de gedachte dat klanten met hun probleem centraal dienen te staan en als zodanig ook geholpen moeten worden. Gesteund door meer dan 20 jaren ervaring in de branche kunnen wij elk behoefte, vraag, opmerking of klacht op gepaste en professionele wijze aandacht geven.

Heb ik een CMS nodig?

In de volgende gevallen is het raadzaam uw website te voorzien van een CMS:

 • u wenst niet afhankelijk te zijn van een webdesignbureau voor het doen van kleine of grote aanpassingen aan de website
 • u heeft regelmatig (ongeveer 1 keer per week) nieuwe informatie die u op de website wilt (laten) plaatsen, door het zelf te doen bespaart u kosten
 • u heeft weinig kennis van de technische aspecten van internet (html, javascript, meta-tags, etc.) maar u wilt wel graag zelf de website opbouwen qua inhoud en structuur
 • uw website zal inhoudelijk vrij groot zijn (meer dan 6-7 pagina’s) en uw budget is beperkt
 • de website moet snel online en u heeft wel al diverse teksten gereed, u wenst de pagina’s online te zetten en pas later de vormgeving aan te passen en misschien de structuur / indeling van de pagina’s anders in te delen

Foto en filmmateriaal

Wij kunnen eveneens uw foto's en/of filmmateriaal bewerken of plaatsen

 • Geheel conform de eisen van een website zodat de performance van uw website er zo min mogelijk hinder van ondervind.
 • YouTube filmpjes naadloos in uw website toevoegen

Maken van een webwinkel

Het is eveneens mogelijk om een webwinkel naadloos te integreren op uw website.

onderhouden van uw website

Als u zelf te weining tijd of geen ervaring met het onderhouden van uw website dan kunnen wij dit voor u uit uw handen nemen.

Enkele dingen die wij voor u zouden kunnen doen zijn:

 • Aanpassen van teksten en/of foto's
 • Toevoegen teksten, pagina's, websliders e.d.
 • Aanmaken van e-mail adressen
 • Uw website up to date houden met de nieuwste versies software
 • Maken van backups en indien nodig de terug zetten
 • etc.

Redesign van uw website

Mocht u niet tevreden met uw huidige website dan kunnen we u erbij helpen om de site geheel volgens de laatste normen te restylen.

Ontwerp een website

Wij kunnen uw website vanaf begin af aan ontwerpen. Uiteraard gebeurt dit geheel volgens uw eisen en in overleg met u. Indien u zelf ideeen heeft dan kunt dit aangeven en zullen wij kijken of dit al dan niet eenvoudig te realiseren is.

 

Soorten websites

 

Ontwerpen van uw website

Wij kunnen uw website vanaf begin af aan ontwerpen. Uiteraard gebeurt dit geheel volgens uw eisen en in overleg met u. Indien u zelf ideeen heeft dan kunt dit aangeven en zullen wij kijken of dit al dan niet eenvoudig te realiseren is.