juli 2016

Webhosting ultimate

Bent u echt een groot verbruiker en voorziet u het internet met enorme hoeveelheden informatie zoals foto's, documenten, filmpjes e.d. dan is het ultimate pakket iets voor u.

Bij dit pakket advieseren wij u ook naar ons websupport pakket te kijken. Wij kunnen u diverse handelingen uit handen nemen. Denk hierbij aan het backuppen van uw website, toevoegen van foto's, uploaden van filmpjes e.d.

29,50 €

Webhosting professioneel

Is het geavanceerd project toch iets te bepertk voor uw mogelijkheden en hebt u bijvoorbeeld toch meet webspace nodig dan kunt gebruik maken van het professioneel pakket. 

Hierbij is het ook verstandig om te kijken of wel zelf alle werkzaamheden kunt en wilt uitvoeren of dat u toch bepaalde werkzaamheden door ons wilt laten uitvoeren. De tarieven hiervoor vind u onder support sectie.

19,50 €

V.d. Limburgse Parels

Wij zijn Jack, Daniëlle, zoon Kay en onze honden Luna, Liza, Lobke en nu Liv Onze eerste Golden Retriever kregen wij in 1994. Astor is 11 jaar oud geworden. Vanaf dat moment waren wij helemaal weg van dat ras. Later volgden er nog meer en hebben wij altijd Golden Retrievers gehad. Nu zijn het dan Luna, Liza, Lobke en Liv.

Een aantal jaar geleden zijn wij voor het eerst met onze honden Jachttraining gaan doen. En met succes. Inmiddels hebben ze al heel wat diploma’s gehaald. En nog steeds doen wij het met heel veel plezier.