Alles

Bio met Klopper

printscreen website bio met klopper

Tijdens mijn studie ben ik gestart met het maken van video’s op Instagram voor de leerlingen die mijn lessen volgden, om ze enthousiast te maken en alle lesstof goed te laten begrijpen. Ik merkte dat dit een groot succes was en daarom heb ik besloten om een site te maken met video’s en bijlespakketten.

Boardingsoccer toernooi

boardingsoccer toernooi VV Schaesberg

Spannende wedstrijden, die zich in een hoog tempo afspelen, technische hoogstandjes, de bal die bijna de hele wedstrijd in het spel blijft.
Ingrediënten, die boardingsoccer zo leuk maken.

Meu Thong Thaise Massage

foto website Meu Thong

Nang heeft een massagesalon geopend waarin u zich bij binnenkomst verwarmd voelt door de relaxte sfeer en de Thaise art de vivre. Nang en haar team zullen eerst luisteren naar wat u verwacht van uw bezoek: heeft u specifieke spier- of gewrichts-klachten of wilt u alleen heerlijke ontspanning, vervolgens adviseren zij u een massage of behandeling die bij u past. 

Iedere medewerker is gediplomeerd en dankzij interne opleidingen, altijd up to date met de laatste ontwikkelingen. Klanten die bij een fysiotherapeut geen resultaat hebben, kunnen zij vaak helpen.

Pagina's