Hobby

Giel Robeerst fotografie

Giely Robeerst is a fantastic and inspird photographer. He is self taught and uses interesting and amazing backdrops, rugged scenery to capture the essence of his subjects:

Winner of FIRST PLACE PRIZE in his photograhpht club competition 2011

You might even say that:

…Giel is enthusiastic, always learning something new and able to capture the essence of atmosphere, whether an opportune snap or a staged photoshoot…

Giely is the man for the job!

V.d. Limburgse Parels

Wij zijn Jack, Daniëlle, zoon Kay en onze honden Luna, Liza, Lobke en nu Liv Onze eerste Golden Retriever kregen wij in 1994. Astor is 11 jaar oud geworden. Vanaf dat moment waren wij helemaal weg van dat ras. Later volgden er nog meer en hebben wij altijd Golden Retrievers gehad. Nu zijn het dan Luna, Liza, Lobke en Liv.

Een aantal jaar geleden zijn wij voor het eerst met onze honden Jachttraining gaan doen. En met succes. Inmiddels hebben ze al heel wat diploma’s gehaald. En nog steeds doen wij het met heel veel plezier.

Pierre Heunen Culinair

Pierre's Cusine Culinair is een familie bedrijf geheel in de traditie van de oprichter en grondlegger Harry Heunen. Deze vestigde zich in 1946 als ambachtelijke slager te Sittard Holland met als doel artisanale producten te produceren bestemd voor de voeding sector. In de loop der tijd is het oorspronkelijke vleesverwerkende bedrijf uitgegroeid tot een gedegen onderneming met een uitgekiend assortiment aan culinaire producten en diensten.

Pagina's