Horeca

Evers Security Group

foto evers security group

Evers Security Group is opgericht in 2006 door Erik Evers . Hij is er zich van bewust dat integriteit, loyaliteit en betrouwbaarheid ten aanzien van de klant cruciaal is. Maar ook zaken zoals geheimhouding van gegevens, een correcte afwerking van dienst, achterlaten van rapportage, etc., maken continu deel uit van de werkzaamheden. We staan voor samenwerking op basis van kwaliteit, continuïteit, eerlijkheid en vertrouwen.

Pierre Heunen Culinair

Pierre's Cusine Culinair is een familie bedrijf geheel in de traditie van de oprichter en grondlegger Harry Heunen. Deze vestigde zich in 1946 als ambachtelijke slager te Sittard Holland met als doel artisanale producten te produceren bestemd voor de voeding sector. In de loop der tijd is het oorspronkelijke vleesverwerkende bedrijf uitgegroeid tot een gedegen onderneming met een uitgekiend assortiment aan culinaire producten en diensten.

Klein Polonia

Poolse winkel in Simpelveld ! Iedereen is welkom !

Voor de liefhebbers van Poolse specialiteiten is er sinds oktober 2014 een nieuwe winkel in simpelveld geopend.

Bij ons vindt u een rijk assortiment van originele Poolse producten zoals dagelijks vers Pools brood en gebak... maar ook verse Poolse vleeswaren, Poolse biersoorten en Poolse kruideniers lekkernijen.

Breng mij eens een bezoek en proef de smaak van Polen.