Internet bankieren

Uw klant logt in in een beveiligde omgeving en betaalscherm en kan veilig en vertrouwd betalen via een realtime SEPA overschrijving tussen 2 bankrekeningen. Dat is het principe van internetbankieren. Er is een breed scala aan betaalmethoden beschikbaar die op deze manier werken, daarom is er altijd een betaaloptie die bij de wensen van uw klant past.

Geen webshop is compleet zonder een aantal van onderstaande betaalmethoden. Het grote gros van deze betaalmethoden is in de landen waar ze beschikbaar zijn ofwel wijdverbreid of ze zitten enorm in de lift. Daarom zijn er altijd wel één of meerdere betaalmethoden die bij uw doelgroep passen.

IDEAL

Met iDEAL betalen uw klanten veilig en snel via de eigen vertrouwde bankomgeving. In Nederland is dit de meest gebruikte betaalmethode. Het gemak en de snelheid maakt deze optie erg populair bij de consument en door de lage kosten per transactie aantrekkelijk voor de ondernemer.

BANCONTACT

Bancontact is een bank betaalmethode uit en voor België, waarmee uw klanten via hun eigen vertrouwde bankomgeving betalen. U kunt Bancontact zien als het iDEAL van België. Het is een erg populaire betaalmethode en dus zeer geschikt voor iedere ondernemer met klanten in België.

GIROPAY

De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument en daarmee ideaal als u zich met uw webshop op Duitsland richt. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument.

MYBANK

Via de betaalmethode MyBank kunnen consumenten uit diverse Europese landen via internetbankieren een betaling uitvoeren. Het betaalproces heeft veel weg van het in Nederland gebruikte iDEAL, alleen dan op Europees niveau. MyBank is al beschikbaar vanaf het Pioneer pakket.

SOFORTBANKING

Sofortbanking is een Europees bankonafhankelijk systeem en is vooral populair in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Klanten betalen vanuit een eigen vertrouwde bankomgeving en de betalingen zijn gegarandeerd. Richt u zich op de Europese markt? Dan is Sofortbanking een onmisbare betaaloptie.

MAESTRO

Met de Maestro debitcard betalen uw klanten online met de eigen bankpas. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven is deze altijd gegarandeerd. De Maestro debitcard wordt uitgegeven in ongeveer 100 landen en geeft uw webshop dus een mooie betaaloptie voor uw buitenlandse klanten.